Evenementen


Groesbeekse Top100 allertijden

Alles over de marathon radio uitzending, op 30 december 2018, met de Groesbeekse Top100 allertijden kunt u terugvinden op de Top100 pagina.


Locatie uitzending in een supermarkt op 22 december 2017

Op vrijdag 22 december had de omroep een locatie-uitzending vanuit een supermarkt in Groesbeek. Dit was vanwege de afsluiting van een actie van vrijwilligers van park en moestuin het Groeske. Tussen 10 en 12 uur werd de radio uitzending verzorgd door het team van de Muzikale Mixer. Daarna, tussen 12 en 14 uur, verzorgde Jan Zwitserloot een speciale gepresenteerde uitzending van 'Lunchtijd'.


Pleinfestival dinsdag 25 juli 2017 op het Dorpsplein in Groesbeek

Tijdens de jaarmarkt in het centrum van Groesbeek presenteerde Omroep Berg en Dal het Pleinfestival. Alle optredens waren op TV te zien zijn en op de radio te horen.

Vanaf 11.00 uur waren er op TV sfeerbeelden vanaf het Dorpsplein en de markt. Vanaf 12.00 uur waren er de artiesten optredens, afgewisseld met muziek van DJ Mark. De presentatie werd gedaan door Herman de Bruin en Annie van Haaren.
16.00 uur: einde uitzending.
Klik hier om alle vier uur terug te zien.

Foto's: Peter Hendriks

Op het dorpsplein hebben de volgende artiesten opgetreden:

- Theo Peters en Wim Gerritzen
- Feestzanger René (Noord Brabant)
- Feest duo Sjonge jonge (Helmond/Bakel)
- Jessy (Winschoten)
- Arjen Tijs (Wijchen)
- Helen Liebers (Groesbeek)
- Perry Zuidam (Rotterdam)
- Pierre & Manon (Amsterdam)
- William Smulders (Groesbeek)
- Henk Robbemond (Dordrecht)
- Kees Plat en Mark van Veen


Vierdaagse donderdag 20 juli 2017 - Doortocht in Groesbeek

Op donderdag 20 juli heeft Omroep Berg en Dal verslag gedaan van de doortocht van de Vierdaagse door het centrum van Groesbeek. Van 10 tot 15 uur was er op het TV kanaal en radio kanaal een rechtstreekse verslag. De uitzending werd vanuit de Dorpsstraat gepresenteerd door Vera Driessen en Herman de Bruin en de straatinterviews werden gedaan door Jacqueline Bouwhuisen. De centrale regie was tijdelijk gevestigd in het gemeentehuis. Na 14 uur werd de gestage stroom van lopers minder en zijn er geen interviews meer gedaan. Tussen 14 en 15 uur werden de sfeerbeelden vanuit de Dorpsstraat begeleid met muziek vanuit de regiepost. In totaal waren er 11 medewerkers de gehele dag actief om de uitzending mogelijk te maken. Wilt u de 5 uur durende uitzending nog een keer zien, klik dan hier.

Foto's: Peter Hendriks