zondag 8 december

Nu op de radio
Kerkdienst

Tot 10:00

Luister naar de opname van de kerkdienst van zaterdagavond. Opgenomen in de Heilige Antonius van Paduakerk in Millingen aan de Rijn.

Luister live! | Meer informatie

Hierna Zo Zondag

om 10:00

We blikken vooruit op de activiteiten in de regio. Een concert, bingo, wandeltocht, excursie of cultuuruitstapje? We voorzien je van inspiratie. Natuurlijk afgewisseld met een prettige zondagochtend-muziekmix.

Vanmiddag Toen en Now

om 13:00

Toen en Now is een cultuurhistorisch programma, voornamelijk in het dialect gesproken. Wekelijks komen gasten aan tafel met een sociale, culturele, sportieve of andere binding met de Berg-en-Dalse samenleving.

Vanmiddag Op de Stip

om 14:00

Wat gebeurt er in de amateursport in je eigen gemeente? Wij houden het voor je bij, zodat je comfortabel vanuit je eigen huiskamer de wedstrijden kunt volgen. Met live-verslagen, interviews en standen!

> Bekijk de hele programmering

Ken je deze programma's al?

De Muzikale Mixer

Een amusementsprogramma voor het hele gezin. Met plaatselijke activiteitenagenda’s, belspelletjes, verzoekplaten en wetens­waardigheden. Dagelijks zit er een redactieteam voor u klaar om uw mededelingen, verzoekplaten en speloplossingen te noteren.

Lovesongs

De liefde is groot, bij Omroep Berg en Dal. Daarom draaien we fijne lovesongs tijdens de avond.

UIT! In de regio

Wat is er te doen in de buurt? Je hoort het in UIT! In de regio. Afgewisseld met de prettige muziekmix van Omroep Berg en Dal.