De Muzikale Mixer

Een amusementsprogramma voor het hele gezin. Met plaatselijke activiteitenagenda’s, belspelletjes, verzoekplaten en wetens­waardigheden. Dagelijks zit er een redactieteam voor u klaar om uw mededelingen, verzoekplaten en speloplossingen te noteren.


Elke werkdag van 10.00 tot 12.00 uur een gezellige mix van muziek, lokale info en berichten, en het bekende belspel waar leuke prijzen te winnen zijn! En natuurlijk ruimte voor muzikale verzoekjes voor een felicitatie, sterkte, beterschap, of zomaar een plaatje wat u graag hoort.

Bel: 024 - 397 6299

Presentatie:
maandag: Herman Nillessen
dinsdag: Willy Claus
woensdag: Jan Wilmsen
donderdag: Willy Claus
vrijdag:Theo van den Bos


Open dag en de Muzikale Mixer op zaterdag 29 december

Zaterdag 29 december wordt er van 12:00 tot 17:00 uur een speciaal programma gemaakt. Alle teams van de Muzikale Mixers die u normaal ook de hele week van 10:00 tot 12:00 uur hoort zijn aanwezig en zullen hun programma maken. Elk uur een Mixer spel, met daarbij leuke prijzen. De muziek zal geheel bestaan uit aangevraagde verzoekjes door de luisteraars van Omroep Berg en Dal. Tevens is er op deze 29e december een open dag. Iedereen kan de studio binnenlopen en zien hoe de Muzikale Mixers worden gemaakt. Tussen 12:00 en 17:00 uur staat de koffie en de oliebollen klaar. Voor de kleintjes een frisje en een koekje.

Het aanvragen van een verzoekje voor die zaterdag kan op twee manieren.

(1) Vanaf 3 december tot en met 21 december kunnen verzoekjes aangevraagd worden in de programma's van de Muzikale Mixers. Dat kan elke werkdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Geef even aan dat het bestemd is voor de uitzending van 29 december.

(2) U kunt een mail sturen met daarin uw naam, voor wie het verzoekje bestemd is en welk liedje er gedraaid kan worden. De mail kunt u sturen naar info@omroepbergendal.nl Het kan tot 21 december. Geef hier ook even aan dat het verzoekje bestemd is voor de uitzending van 29 december