Dorpsplein

Het Dorpsplein is het zondagse praatprogramma van Omroep Berg en Dal met gasten uit de politieke, culturele, literaire, sportieve, sociale en medische wereld. Elke uitzending staat één onderwerp centraal, met gasten uit de regio maar ook van ver daarbuiten.


Eric Meijers te gast in “Dorpsplein”
Na ongeveer een half jaar is Eric Meijers vanwege de actualiteit zondag 16 september wederom te gast in het praatprogramma van Omroep Berg en Dal; het Dorpsplein.

Voetbal en verwachtingen
Presentator John Peters had tegen het eind van het voetbalseizoen in april een gesprek met hem over de actualiteit van dat moment. Inmiddels zijn bepaalde competities van start gegaan en sluiten de “lagere” klassen zich binnenkort aan. Een gesprek dus over voetbal, verwachtingen, het kopen van clubs.

De trailer… en radiostilte Achilles ’29
De presentator zal zeker ook ingaan op de uitlatingen van Meijers. Maar ook wat hem na de beelden van onder andere VI en Pauw vooral heeft beziggehouden. Heeft het hem geroerd? Ook (het waarom van) de radiostilte die Achilles ’29 zichzelf heeft opgelegd blijft niet onbesproken. Alsmede de toekomst van die club.

Data
Luister zondag a.s. naar het Dorpsplein van 13.00 uur tot 14.00 uur. Herhaling op woensdag 19 september om 20.00 uur. Het is ook nog vier weken lang te beluisteren via uitzending gemist van de omroep...

.