Het muziekleven van ...

Presentator Huub Arents praat met landelijk bekende, regionale maar vooral plaatselijke artiesten over hun leven waarin muziek een grote rol speelt.


Ook praat hij met nabestaanden van inmiddels overleden artiesten. De gesprekken kunnen zowel gezellig als open en emotioneel zijn en worden afgewisseld met muziek van hen.

Het programma wordt elke vrijdag van 18.00 uur tot 19.00 uur uitgezonden en herhaald op zondag van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Vrijdag 20 februari is de in Nijmegen wonende Groesbeekse zanger Michiel Kok te gast in het Omroep Berg en Dal programma “Het Muziekleven Van…….”. Hij kreeg zijn muzikale inspiraties bij de band “Hartslag” die hij vormde tijdens zijn studententijd en werkte enkele jaren bij de CD Shop in Groesbeek.
Huub Arents praat met hem over zijn muziek waarin hij vooral zijn liefde voor de stad Nijmegen tot uiting laat komen in de teksten van zijn liedjes die hij zelf schrijft. Niet voor niets is er een prachtig album verschenen met liedjes als “Mariken”, “Sint Steven” en “Aan de Waal”.

Op vrijdag 27 maart zijn Marian en Henk De Bruin uit Groesbeek te gast in het Omroep Berg en Dal radioprogramma “Het muziekleven van….”. Huub Arents praat met hen niet alleen over hun muziekleven maar vooral ook over die van hun vader Jan De Bruin de (Gaskèl) die in 2014 op 91 jarige leeftijd overleed. Dat Marian en Henk de muzikaliteit niet van een vreemde hebben, vertellen zij u tijdens het uur durende gesprek afgewisseld met diverse muziekopnames.


Gasten

Presentator Huub Arents