Interviews gemeenteraad verkiezingen 2018


In de programma's: Zo Zondag, Dorpsplein, De Muzikale Mixer en Focus zullen in de aanloop naar de verkiezingen interviews met de betrokken politici gehouden worden. Op deze pagina zal het tijdschema gepubliceerd worden en zullen na afloop de gehouden interviews te beluisteren zijn.

Zondag 21 januari - 13 uur - Dorpsplein: Lesley Albers (PvdA)
Lesley Albers is al langer lid van de PvdA en tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen is zij in Berg en Dal de lijsttrekker, als opvolger van Thieu Hoeken. Presentator John Peters praat uiteraard over de lokale afdeling van de PvdA, haar ambitie, het verkiezingsprogramma. En hebben haar opleiding, werk en opvoeding een rol gespeeld juist voor de PvdA te kiezen? Is zij ook klaar voor een mogelijk wethouderschap en wat zijn haar verwachtingen van de verkiezingen.


Zondag 4 februari - 13 uur - Dorpsplein: Lona Vree (Groen Links)
In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen was Rona Vree te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein. Zij is in de gemeente Berg en Dal de lijsttrekker van GroenLinks. Ook Lisa Westerveld uit Nijmegen – tweede kamerlid voor die partij – schuift aan.